marți, 8 decembrie 2015

Mărește-ți buzele în mod natural cu uleiuri esențiale!

Știai că poți avea buze mai mari cu ajutorul anumitor uleiuri esențiale? Uleiurile de mentă, cuișoare sau scorțișoară au acest efect asupra buzelor. Ele stimulează circulația sanguină și umflă pielea buzelor, făcându-le să pară mai mari și mai cărnoase.


Eu am încercat uleiul natural de mentă pentru a îmi face buzele mai mari și mai pline. Aplic o dată pe săptămână o picătură de ulei pe deget și masez buzele timp de câteva secunde. Apoi las uleiul să acționeze câteva minute. Uleiul de mentă pișcă ușor și nu trebuie ținut pe buze mult timp. Îl clătesc de pe buze ușor și aplic un strat generos de balsam de buze. Unele uleiuri pot da ușoare iritații, astfel că este mai bine să amesteci acea picătură cu puțin balsam de buze. Dacă vrei buze mai mari nu abuza de aceste uleiuri. Aplică-le o dată pe săptămână și bucură-te de buze mai mari în mod natural.

În comerț se găsesc și gloss-uri care au în compoziție mentă, scorțișoară sau piper negru. Pentru mai multe trucuri de machiaj și îngrijire a buzelor, citește articolul de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu