vineri, 6 ianuarie 2017

Frumusete ’’ciudată’’ pentru 2017

Nu sunt pasionata de ceea ce este mult. Legat de frumusete, zic. Nu imi place machiajul strident, manichiura incarcata sau parul prea…voluminos, stralucitor. Iata ca ce nu imi place este acum la moda.
Trend-urile de frumusete sunt cam ciudate si au impact pentru anul 2017. Doamnele si domnisoarele manifesta un interes fata de aceasta moda.
Va prezint cateva dintre tendintele stranii de frumusete pentru acest an.

Blush discret
Adaugă blush-ul la ochi. Aşa îţi vei menţine frumuseţea obrajilor la ’’volum minim’’anul acesta. Utilizează şi produse de iluminare uşoare. Vei fi atât discrete, cât şi frumoasă.


Buze excentrice
Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov. Modelele prezente pe catwalkul unor mari designeri, precum Fendi, ne arată că trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot fi minunat evidențiate cu rujuri cu irizații aurii sau glossuri cu sclipici argintiu.


Ojă hidratantă  pentru unghii
Acestea vor deveni un trend major în 2017, și cu siguranță foarte multe femei abia așteaptă să le folosească. În fond, cine nu-și dorește o ojă care să nu provoace daune unghiilor, ci să le hrănească în schimb? Pentru sănătatea unghiilor şi creşterea lor se recomandă uleiul de ricin. A devenit produsul naturist preferat pentru toate doamnele şi domnişoarele.


Mai multe despre acest trend-uri de frumusete afli citind acest articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu