joi, 13 octombrie 2016

Genţile sezonului toamnă-iarnă 2016

În sezonul de toamnă-iarnă 2016 este cazul să ne îndreptăm atenţia către haine, accesorii, dar  nu trebuie să uităm nici de genţi. Sunt de nelipsit doamnelor şi domnişoarelor. Ele completează ţinuta şi sunt poate chiar şi una dintre piesele de rezistenţă ale ţinutei pentru care aţi optat.

Genţile în formă de semicerc 
Sunt atracţia acestui sezon. Atunci când vrem să ne alegem o geanta trebuie să luăm în considerare forma şi volumul ei. Ne place să ne alegem o geantă cât mai încăpătoare, dar să fie modestă în acelaşi timp. Genţile semicerc sunt încăpătoare. Având colţurile rotunjite vizual geanta devine o geantă de o dimensiune mai mică. Vă recomandăm să alegeţi genţi precum sunt în imaginile de mai jos.



Genţi cu textură reliefată
Sunt potrivite mai ales pentru iarna 2016. Aceste texturi reliefate pot fi diferite forme geometrice sau forme florale, linii fixe, etc. Nu trebuie să vă lipsească o geantă cu imprimare în relief în sezonul toamnă-iarnă 2016.


Noile tendinţe toamnă-iarnă 2016 ne surprind cu trenduri diversificate. Modul cum alegem să ne îmbrăcăm trebuie să reflecte bunul gust pe care îl avem. Important este să ne simţim cât mai comod în hainele pe care alegem să le purtăm.

Sezonul toamnă-iarnă 2016 îmbină, în materie de îmbrăcăminte, nunaţele inspirate din natură cu pasteluri diafane.

Faceţi alegeri corecte atunci când vă alegeţi garderoba. Sezonul acesta fiind la curent cu moda toamnă-iarnă 2016 o să străluciţi, în niciun caz  nu trebuie să vă ascundeţi sub haine care poate nu vă reprezintă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu