miercuri, 2 noiembrie 2016

Tratament pentru astenia de toamna

Buna,

Revin pe blog cu un articol demn de luat in seama. Cum schimbarile de temperatura se resimt, oboseala se intampla sa fie din ce in ce mai frecventa prin viata noastra, sistemul imunitar este profund afectat, este cazul sa stim ca toate acestea duc la aparitia unei afectiuni, si anume astenia de toamna.

Tot citind pe diferite surse am aflat ca exista un tratament ce ar vindeca astenia de toamna.
Da, un tratament. In cazul in care remediile naturiste nu isi fac efectul si nu au cum sa te scape de astenia de toamna, atunci este cazul a recurge la ceva vizite medicale.În primul rând, nu trebuie să uiţi că este important să îţi stabileşti o nutriţie sănătoasă, să îţi faci ordine prin trăirile tale şi să te gândeşti că starea ta de bine este prioritară.
La fel cum se întâmplă şi în cazul depresiilor, tratamentul asteniei include terapia cognitiv-comportamentală şi antidepresive.

Fototerapia (bazată pe lumină) este o metodă de a trata aceatsă afecţiune. Fototerapia foloseşte o lampă specială care imită lumina naturală, iar rezultatele acestei metode apar în termen de maxim 4 săptămâni.

Terapia cognitiv-comportamentala va poate ajuta sa intelegeti fenomenele asociate cu astenia si modalitatile prin care puteti remedia simptomele acesteia. Fara a utiliza vreun tratament, simptomele dispar la schimbarea anotimpurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu